Poverenje su nam ukazali

Centar nemačkog jezika Keln

Irena Tosic

Centar nemačkog jezika Keln je nastao 2008.godine iz velike ljubavi prema nemačkom jeziku i prepoznate sve veće potrebe nasih ljudi za izučavanjem, ovog, ne tako lakog, ali veoma popularnog jezika. Moje 15-godišnje iskustvo kao profesora nemačkog jezika, u radu sa polaznicima svih uzrasta, me je naučilo, da čovek najbolje radi ono što voli.

Dozvolite da zavolite nemački uz nas, a onda ćemo lako doći do bolje ocene u školi, željenog nivoa znanja i sertifikata, spajanja porodice, studiranja ili posla u nemačkom govornom području ili nekog drugog cilja koji želite da ostvarite. Koji god da je vaš motiv za učenje nemačkog, u tome smo zajedno.

Pridružite se stotinama zadovoljnih polaznika koji su poklonili poverenje Keln centru i uverite se i sami da je podučavanje nemačkog jezika ono u čemu smo najbolji.

Irena Tošić,
prof.nemačkog jezika i književnosti
osnivač Keln centra

Zašto baš mi?

Prolaznost naših kandidata na ispitima za međunarodne diplome Goethe instituta je 99% iz prvog polaganja. Metode rada koje primenjujemo doprinose razvoju komunikativnih sposobnosti i sticanju samopouzdanja pri komunikaciji na nemačkom jeziku tako da polaznik oslobodi da progovori na nemačkom već na prvim časovima.

Naš nastavni kadar čine stručni i visoko motivisani profesori nemačkog jezika sa internacionalnim iskustvom koji se kontinuirano usavršavaju. Pripremamo vas za polaganje međunarodno priznatih sertifikata Goethe, Telc i ӦSD.

Kakve god planove imali za budućnost, poznavanjem nemačkog jezika otvorićete sebi neograničene mogućnosti kojima možete poboljšati profesionalni i privatni kvalitet života.

Pridružite se stotinama zadovoljnih polaznika koji su poklonili poverenje Keln centru i uverite se i sami da je podučavanje nemačkog jezika ono u čemu smo najbolji.

Simpultani prevod kod Gradonačelnika

Odlična prolaznost na ispitima
za međunarodne sertifikate

Komunikativni pristup

Stručan i iskusan kadar

Nastava po evropskim okvirima

Za vas smo pripremili specijalne pogodnosti:

Besplatni test

Besplatan prvi čas

Ukoliko do sada niste imali prilike da učite na ovaj način, dajemo vam mogućnost da proverite kako izgleda čas online, šta vas očekuje na kursu, da li vam odgovara online način rada i da li je to zaista za vas. Zakažite već danas svoj prvi online probni čas! 

E-book

Besplatni pdf udžbenici

Dobijate besplatne audiovizuelne materijale i udžbenike direktno na svoju email adresu

Testiranje znanja

Besplatno testiranje

Zakažite besplatno testiranje i otkrite na kom je nivou vaše trenutno znanje nemačkog jezika

15

Godina poslovanja

1,500+

Zadovoljnih polaznika

19

Letnjih kampova

Odaberite kurs po svojoj želji

Standardni

2 x nedeljno po 45 min
ili
1 x nedeljno po 90 min

Za decu, osnovce i srednjoškolce koji napreduju laganim, umerenim tempom i mogu da uklope ovaj kurs uz sve postojeće obavaveze, školu, treninge...

Intezivni

2 x nedeljno po 90 min
ili
3 x nedeljno po 90 min

Za odrasle i ambiciozne srednjoškolce i studente koji su fokusirani da intenzivnim radom brzo dođu do željenog cilja

Specijalizovani

2 x nedeljno po 90 min
ili
3 x nedeljno po 90 min

Namenjeni su odraslima određenog profila i firmama koje žele da obuče svoje zaposlene, lekarima, medicinskim tehničarima...

Pripremna nastava za upis na fakultete

Ukoliko želite da studirate germanistiku ili želite da studirate u inostranstvu, u dogovoru sa Vama ćemo napraviti personalni program koji će Vas brzo dovesti do cilja

Priprema za polaganje međunarodnih sertifikata

Ovaj tip nastave Vas ciljano priprema za polaganje međunarodnih sertifikata: Goethe, TELC, ÖSD

Kursevi

Da li je online individualna nastava za mene?

  • Da li želite fleksibilnu nastavu u vreme koje Vama odgovara?
  • Da li želite profesora koji je posvećen samo Vama?
  • Da li želite da učite iz udobnosti svoga doma i da niste vezani mestom?
  • Da li se teško uklapate u redovne termine sa grupom?
  • Da li želite da izbegnete gužve u saobraćaju, prevoz, kišu, traženje parking mesta, gubljenje vremena?

Ako ste na vise od dva pitanja odgovorili sa DA, onda su definitivno ONLINE INDIVIDUALNI CASOVI pravo rešenje za Vas!

Individualni kursevi su pravi hit u našoj školi. Svako ko može sebi da priušti da radi pojedinačno sa profesorom bira ovaj način rada.

Kao što je privilegija imati ličnog trenera, nekog ko će se baviti isključivo Vama i Vašim napretkom, ko prati Vaš tempo, osmišlja predavanja na način koji je Vama potreban i ko je tu samo zbog Vas, tako su individualni casovi prava stvar za svakog ko zeli da u željeno vreme, iz udobnosti svoga doma uči i napreduje uz svog ličnog profesora.

Individualna nastava

Grupe se formiraju na osnovu znanja i uzrasta polaznika.

Kursevi u Keln centru su organizovani u skladu sa evropskim referentnim sistemom za procenu znanja.


Kada se održavaju kursevi?

Kursevi se održavaju tokom cele nedelje, u prepodnevnim, poslepodnevnim i večernjim terminima. Rad u malim grupama ( od 3-5 polaznika ) omogućava da svaki polaznik aktivno učestvuje i da progovori nemački bez straha.

Kada mogu da se upišem?

Upis na grupne kurseve je tokom cele godine.

Da li dobijam sertifikat?

Na kraju svakog nivoa, polaznik nakon završnog testa dobija sertifikat Keln centra.

Svaki nivo se sastoji iz dva dela, dva kursa:

  • A1 nivo se satoji iz kurseva A1.1 i A1.2
  • A2 nivo se satoji iz kurseva A2.1 i A2.2
  • B1 nivo se sastoji iz kurseva B1.1 i B1.2
  • B2 nivo se sastoji iz kurseva B2.1 i B2.2
Grupna nastava

Centar Keln u ponudi ima nekoliko kurseva za rad sa decom:

  • Pripremni za osnovce 4. razreda koji uče nemački u školi od 5-8 razreda (standardni).
  • osnovce, ( standardni, intenzivni )
  • srednjoškolce, ( standardni, intenzivni)

Pripremni kursevi za polaganje međunarodnih sertifikata za Goethe, Telc, ӦSD

Nastava u Keln centru je prilagođena evropskim okvirima po CEF ( Common European Framework ) - jezičkim nivoima po evropskoj standardizaciji. Pripremamo vas za polaganje međunarodno priznatih sertifikata Goethe, Telc i ӦSD.

Pripremana nastava za upis na fakultet

Ukoliko želite da studirate germanistiku ili želite da studirate u inostranstvu, u dogovoru sa Vama ćemo napraviti program koji će Vas brzo dovesti do cilja.

Jezički nivoi po evropskoj standardizaciji

CEF (Common European Framework) je sistem standardizacije ocenjivanja nivoa znanja u cilju uniformisanja vrednosti izdatih sertifikata usled sve veće fluktuacije stanovništva i radne snage u okviru Evropske Zajednice. Sastoji se od ukupno šest nivoa jezičke kompetentnosti označenih slovima (A, B, C) sa pod podelom iskazanom brojem (1, 2).

A1

Nakon savladavanja ovog nivoa u mogućnosti ste da postavljate i odgovarate na konkretna pitanja jednostavnim jezikom. Da izrazite svoje potrebe na osnovnom nivou, razumete natpise, informacije i slično, kao na primer u situacijama na ulici, autobuskoj stanici, aerodromu, prodavnici ili restoranu. Moći ćete da razumete jednostavne poruke, da predstavite sebe, posao kojim se bavite i da opišete osobe iz vaše okoline. Takođe da postavljate jednostavna pitanja tipa: gde živite, koje ličnosti poznajete i šta posedujete od predmeta. Možete da se sporazumete sa sagovornikom ukoliko govori polako i razumljivo

A2

Na ovom nivou možete razumeti jasne informacije i poruke, izraziti osećanja, volju i misli kao i umeti da popunite većinu formulara naročito vezane za lične podatke. Moći ćete da vodite jednostavnu konverzaciju, da predstavite opširnije sebe, svoje poreklo i obrazovanje i posao kojim se bavite, da izrazite svoje potrebe na višem nivou, vodite razgovor u krugu porodice, u kupovini, na poslu i u blizoj okolini.

B1

Možete iskazati mišljene o apstraktnim pitanjima i uočiti nijanse značenja. Razumećete informativne članke u novinama kao i pisma. Umećete da napišete pismo ili sastav na odredjeni broj tema koji se odnose pre svega na lično iskustvo kao i da iznesete svoje mišljenje o njima.

B2

Sposobni ste da vodite konverzaciju na veliki broj tema bilo da su iz ličnog ili profesionalnog iskustva ili aktuelni događaji. Razumećete detaljne informacije i umeti da iskažete a takođe i tražite podrobnije informacije usmeno ili pismeno.

C1

Bićete sposobni da vodite konverzaciju duži vremenski period i diskutujete o apstraktnim ili kulturološkim temama sa visokim stepenom fluentnosti i bogatim rečnikom. Razumećete kompleksna mišljenja i argumente iz raznovrsne literature. Jedina prepreka vašem tečnom govoru može biti na nivou vokabulara

C2

U potpunosti ste ovladali jezikom, kako govornim tako i pisanim. Možete razgovarati o složenim i osetljivim pitanjima bez ustručavanja kao i razumeti detalje kao što su najčešće pravne implikacije

Galerija

Naš Tim

Keln centar je prva škola nemačkog jezika u Kruševcu i u celom Rasinskom okrugu. Nakon 15 godina rada, škola 2020.godine prelazi potpuno na online nastavu i svoje usluge vam nudi isključivo putem interneta. Smatramo da online učenje budućnost obrazovanja u savremenom brzom načinu života koji ne ostavlja mnogo vremena za dodatne aktivnosti. Izbegnite gužve, prevoz, kišu, traženje parking mesta, gubljenje vremena! Učite iz udobnosti svoga doma ili sa bilo kog drugog mesta na planeti, u vreme kada vama odgovara, smestite se udobno, uz šolju kafe i krenite u avanturu učenja nemačkog!

Naš tim čine visokokvalifikovani profesori nemačkog jezika i maternji govornici nemačkog jezika sa višegodišnjim iskustvom u radu sa polaznicima svih uzrasta i u pripremanju polaznika za polaganje međunarodnih sertifikata. Stalno usavršavanje predavača je jedan od uslova i prioriteta našeg centra

Irena Tosic

Irena Tošić

Osnivač i predavač

Do 2021.godine je radila kao profesor nemačkog jezika u Gimnaziji Kruševac, a od tada se posvetila isključivo radu u školi Keln centar. U njenom bogatom random iskustvu je i rad u nekoliko osnovnih škola, kao honorarni predavač za Gete institut, simultani prevodilac za Kabinet gradonačelnika i Henkel Merimu, a Keln centar vodi od 2008.godine. Prati sva dešavanja i novine na planu nemačkog jezika jer je kontinuirano usavršavanje deo njene poslovne i životne filozofije.

U galeriji slika možete pogledati neke od mnogobrojnih konferencija i seminara na kojima je bila učesnik, letnje škole u Austriji i Nemačkoj, republička takmičenja učenika i dodele sertifikata Keln centra. U saradnji sa partnerima iz inostranstva, od 2015.godine Keln centar nudi mogućnost osnovcima i srednjoškolcima da učešćem na letnjim školama nemačkog jezika i boravkom u Austriji i Nemačkoj upoznaju kulturu i gradove ovih zemalja i usavrše znanje jezika.

Jelena Jovic

Jelena Jović

Profesor

Profesorka Jelena je osnovne studije završila u Kragujevcu na Filološko-umetnickom fakultetu, a master studije u Beogradu na Filološkom fakultetu. Godinu dana je živela u Nemackoj i usavršavala se , bavila se prevodjenjem, časove drži već šest godina deci i odraslima. U slobodno vreme voli da čita i da se druži sa prijateljima.

Tatjana Bogdanovic

Tatjana Bogdanović

Predavač

Rad sa Tatjanom našim polaznicima pruža priliku da komuniciraju sa predavačem čiji je maternji jezik nemački. Odrasla u Nemačkoj, vedra, nasmejana i uvek dobro raspoložena, jezik,kulturu i duh ove zemlje lako prenosi na polaznike svih uzrasta. Iskusni profesionlac u svom poslu koji prepoznaje važnost komunikacije, iskrenost i poverenje u timskom okruženju. Specijalnost joj je priprema polaznika za polaganje međunarodnih sertifikata. Slobodno vreme najradije provodi sa unucima i porodicom.

Naša misija

Naša misija je da vam na lak, jednostavan i zabavan način pomognemo da savladate nemački jezik. Naš cilj je da omogućimo polaznicima da sa lakoćom ovladaju nemačkim jezikom i da to svoje znanje primene i u praksi. Uverite se i sami da uz nas nemački nije bauk i pridružite se stotinama polaznika koji su poklonili poverenje Keln centru.

Cenovnik

A1.1 - nivo

STANDARDNI KURS NEMAČKOG - u maloj grupi
Kurs Tempo Fond Trajanje Broj rata Mesečna
cena
Standardni 2 x 90 min 16 časova
mesečno
3 meseca 3 rate 60 €

B1.1, B1.2 - nivo

KURS NEMAČKOG - u maloj grupi
Kurs Tempo Fond Trajanje Broj rata Mesečna
cena
Standardni 2 x 90 min 16 časova
mesečno
4 meseca 4 rate 80 €

KURS NEMAČKOG ZA OSNOVCE

U maloj grupi
Kurs Tempo Fond Trajanje Broj
rata
Mesečna
cena
Standardni 2 x 45 min 8 časova
mesečno
sept - jun 8 rata 35 €

KURS NEMAČKOG ZA DECU

Mala grupa

Učenje kroz igre, pesmice, animirane filmove, kartice s akcentom na konverzaciji

Kurs Tempo Fond Trajanje Broj
rata
Mesečna
cena
Standardni 2 x 30 min 48 časova sept-jun 9 rata 25 €

Utisci polaznika

Najčešća pitanja

  • Kada se održavaju kursevi?

    Kursevi se održavaju tokom cele nedelje, u prepodnevnim, poslepodnevnim i večernjim terminima.

  • Kada mogu da se upišem?

    Upis na individualne kurseve je tokom cele godine.

  • Da li mogu da se testiram svoj nivo znanja?

    Imate prethodno poznavanje nemačkog jezika, ali ne znate na kom ste nivou. Kod nas možete zakazati besplatno probno testiranje i određivanje nivoa znanja.

  • Da li su online časovi efektivniji od časova uživo?

    Da! Naše iskustvo je pokazalo da su online časovi produktivniji od časova uživo. Komunikativnim pristupom, osim udžbenika i razgovora sa profesorom, u radu kombinujemo i audiovizuelne materijale ( interaktivna vežbanja, kvizove, slušanja i video lekcije). Ovkav miks daje dinamiku času, mogućnost da se na zanimljiv i brz način savlada potreban material i dođe do željenog nivoa. Brzo. Lako. Efikasno.

  • Koliko je ljudi u grupi?

    Rad u malim grupama ( od 3-5 polaznika ) omogućava da svaki polaznik aktivno učestvuje i da progovori nemački bez straha.

  • Da li dobijam sertifikat?

    Na kraju svakog nivoa, polaznik nakon završnog testa dobija sertifikat Keln centra.

Kontakt

Naša adresa:

Nikole Tesle 47/23, Kruševac, Srbija

Pozovite nas:

+381 64 386 21 90

Loading
Vaša poruka je poslata. Hvala vam!